×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 26. april 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30

Bliv siddende i bilen og vær med til coronasikker gudstjeneste på søndag den 26. april 2020 kl. 10.30.

På parkeringspladsen ved Energipark Struer - afholdes ”drive-in gudstjeneste”, hvor man ankommer i sin bil, parkerer og tager del i gudstjenesten, mens man bliver siddende inde i bilen.

Der bliver sat et lydanlæg op, så alle i bilerne kan høre både musikken og synge med på salmerne, bede med på bønnerne og høre prædikenen. Vi sætter lydanlægget i vindretningen, så hvis alle der kommer sørger for godt med tøj og nøjes med at rulle det ene vindue ned så vil man kunne høre gudstjenesten og se hvad der foregår.

Vi, organist, kordegn, kirketjener, kirkesangere og præst vil stå langt fra hinanden, og jeg er sikker på, man vil kunne se, det er coronatid, men omvendt så tror jeg, man vil få en god fornemmelse af at være til gudstjeneste, siger sognepræst Peter Krabbe-Larsen, der står for gudstjenesten.

Jeg tror og håber at det giver mening, fordi vi har brug for noget at være fælles om, og fordi der bliver taget så mange hensyn til, at gudstjenesten ikke bringer nogen i smittefare. Vi kommer til at kunne være mange samlet, sammen om noget større, hvilket jeg tænker, vi også længes efter i denne tid, hvor vi har så lidt af netop fællesskab. Det synes jeg, er enormt meningsfuldt, lyder det fra sognepræsten.

Husk et tørklæde så du ikke får træk og salmebog eller mobiltelefon så du kan følge med i salmesangen. 

Sted Park Alle 4, 7600 Struer