• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 24. november 2019, Kl. 11:15 til kl. 12:15

Umiddelbart efter gudstjenesten i Struer Kirke (kl. 10.00) er der Fernisering af vinterens udstilling i Menighedshuset ved billedkunstner Ketty Dahl Mølgaard fra Møldahlgaard Galleri på Thyholm. se mere på www.moldahlgaard.dk

Alle er velkomne til at komme og se de flotte billeder.

Se plakaten HER

Hilsen fra billedkunstneren:
Sammen med min mand, Finn Mølgaard, ejer jeg Møldahlgaard Galleri på Thyholm. Et 270 kvadratmeter stort galleri indrettet i en gamle stald med søjler lavet af udgåede elmetræer fra haven. Her udstilles permanent ca. 150 malerier med udgangspunkt i landskaber eller bibelske motiver. Fra november til februar vil en del af udstillingen rykke til Struer Kirkehus.

Her vil man blandt andet kunne se billedet ”Medvandreren": De fleste mennesker oplever at skulle bestige bjerge i deres liv. Høje, uoverskuelige bjerge med kløfter og glatte, stejle stigninger.

Bjergene kan være så mange ting: sygdom, dødsfald, depression, angst, skilsmisse, arbejdsløshed, mindreværd, ensomhed, tvivl…

Men når man rammer sådant et bjerg, der skal bestiges, er det godt at have en medvandrer. En, der vil gå med, måske hele vejen, måske en del af vejen. En, der vil hjælpe, bære, støtte, skubbe, trække, når man næsten ikke orker at gå mere selv.

En medvandrer kan være en, som Gud sender på vores vej, når bjergene ser mest uoverskuelige ud: en ven, en kollega, en ægtefælle, en nabo.

For mig er den store Medvandrer i livet Jesus. Han ønsker at gå med HELE vejen. Kom til mig, alle I som er trætte og bære tunge byrder, og jeg vil give jer hvile, siger han.

Det er ikke tomme ord og luftige floskler. For han, der udtaler dem, er den almægtige selv. Han, der kan stille stormen bare med et ord, Han, der helbredte syge, Han, der opstod fra døden og overvandt den, så vi ikke længere behøver at frygte døden, for den dag vi kommer dertil, så går den Store Medvandrer også med der. Det er godt at have en medvandrer.

Ketty Dahl, Møldahlgaard Galleri, Thyholm

Struer Kirke, Kirkegade 42, 7600 Struer, Danmark